אפשר
לעזור

שאלות נפוצות:

ויזה זהב לפורטוגל

קבלת ויזה זהב - תושבות- אזרחות ודרכון פורטוגזי.

פורטוגל מעניקה ויזת זהב לרוכשי נדלן .

הליך קבלת הויזה נמשך כארבעה חודשים.

אשרת ויזה זהב מקנה מעמד של תושבות החל מהרגע בו ניתנה, מה שמאפשר לחיות ולעבוד בכל אחת ממדינות האיחוד הארופאי.

לאחר שש שנים במעמד של תושב ניתן להתאזרח ולקבל גם דרכון של פורטוגל.

הויזה ניתנת לרוכשי נדלן בסכומים שבין 35000 יורו ל 500000 יורו, תלוי באזור ובסוג הנכס.

לצורך קבלת האזרחות צריך להמשיך ולהחזיק בנכס שש שנים, או לחלופין להחליפו בנכס אחר ובתנאי שבמועד הגשת הבקשה לויזה ממשיך מגיש הבקשה להחזיק בנכס בשווי הנקבע בחוק בפורטוגל.

רכישת הנכס ומעמד התושבות מחייבים את הרוכש לשהות בפורטוגל שבעה ימים בשנה.

התהליך עצמו פשוט, אך מומלץ לעשותו עם עורך דין מקומי, או מלווה של פורטוגלנד שייעץ לכם וילווה אתכם בכל ההליך.

הויזה תקפה לכל בני משפחתו של רוכש הנדלן.

למידע נוסף תוכלו ליצור איתנו קשר באתר.

פגישת ייעוץ חינם.

תודה